Zemljevid

OBVESTILO: SushiSpotting dostava je trenutno zaprta. Hvala za razumevanje

 

Legenda

susiIkona označuje lokacijo SushiSpotting mobila.
Premika se v času dostave.

Kako pogosto se lokacija posodablja?

Lokacija na zemljevidu se enkrat na minuto samodejno posodobi, strani ni potrebno na novo nalagati. Če se zadeva zazanka in se v času dostave lokacija po več kot šestih minutah ne posodbi, prosimo ponovno naložite celo stran (reload).

Spremljanje lokacije je informativnega značaja. Sistem za lociranje uporablja kombinacijo triangulacije in GPS-a. Nalaganje posodobljene lokacije na strežnik je v primeru slabega signala mobilnega omrežja omejeno.

Prosimo, da med dostavo, če ni nujno, ne kličete šoferja in ga ne sprašujete o njegovi lokaciji in uri prihoda. Telefonski pogovori podaljšujejo čas dostave in ogrožajo varnost udeležencev v prometu. Spremljajte zgornji zemljevid in naš twitter profil, kjer med dostavo najdete sveže informacije o stanju sushimobila in morebitnih zastojih na poti.

Kje dostavljate?

Trenutno po Ljubljani. Preden naročate, preverite točna področja dostave.

Zakaj na tej strani ne vidim zemljevida s premikajočo se lokacijo sushimobila?

Če se zemljevid na vrhu strani ne izriše, preverite nastavitve vašega brskalnika in/ali antivirusnega oz. antiskriptnega programa. Administrator vašega (službenega) računalnika je morda dostop do interaktivnih vsebin onemogočil.

Poskuste tudi z ogledom strani v alternativnem brskalniku – namesto Internet Explorerja zaženite Chrome ali FireFox.

Bi sushi?

Privoščite si dostavo na dom ali v pisarno.
Naroči zdaj!