Blog

SushiSpotting novosti

Obljuba dela dolg, zato predstavljamo nove paketke, ki jih odslej lahko dodate v nakupovalno košarico na sushi blagajni.

Novi sushi paketi

Muzica, Tunica, Kozica, Wakame

 

Novosti zaokrožujejo našo osnovno ponudbo velikih paketov (Ribafiš, Maki, Vegič, Deluks). Sladica, dva sushiprigrizka in azijska solata so pakirani v mini embalažo in primerni kot prigrizek oz. dodatek, ki bo popestril sushi malico.

Muzica: mousse z zelenim čajem

Muzica je prva (in zmagovalna) SushiSpotting sladica z azijskim pridihom. Sladko kombinacijo smetane, jajca in bele čokolade dopolnjuje grenkoba zelenega čaja matcha. Zeleni mousse je serviran na posteljici iz jagodičevja, ki se odlično poda h grenko-sladkemu tonu sladice. Prava izbira za sladkosnede ljubljanske muze. ;)

Tunica: sushi + chilli13

SushiSpotting meets #Chilli13. V sodelovanju s slovenskim mikropridelovalcem čilija smo pripravili sushiprigrizek za hrabre. Vsi komentarji so odveč. Kdor ima rad pekoče, se Tunici ne izogne. Paket poleg nežno okisanega riža vsebuje še tuno, sezam, mirin, kombu, nori, drobnjak in čili.

Kozica: odličen sushiprigrizek

Po kozicah je bilo toliko povpraševanja, da so pod nujno končale v novem sushiprigrizku Kozica. Paket poleg nežno okisanega riža vsebuje še kozice, črni sezam, avokado, kombu in nori.

Wakame: azijska solata

Za ljubitelje zelenjave predstavljamo azijsko solato wakame. Gre za kombinacijo alg, kumar, korenja, soje, sezama, mirina in čebule.

Kako naročiti?

Se vam cedijo sline in bi novosti radi preizkusili? Na voljo so kot dodatki v nakupovalni košarici. Najprej v njo naložite enega ali več izbranih sushipaketov, nato pa svojo malico obogatite še z izbranim prigrizkom (Tunico, Kozico, Muzico ali solato Wakame).